top of page
Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekeringen

Heeft u een uitvaartverzekering?

Veel mensen denken verplicht te moeten kiezen voor de uitvaartonderneming die de verzekeraar aanwijst. Dit is niet juist! Dat is de reden dat veel mensen het nummer dat op de uitvaartpolis staat bellen bij overlijden. Je bent dan niet meer vrij om te kiezen en zit in de fuik van de uitvaartverzekeraar.

 

Belangrijk om te weten is dat u altijd vrij bent om uw eigen uitvaartbegeleider te kiezen, ongeacht waar u verzekerd bent. Vaak bent u dan goedkoper uit en krijgt u precies wat u wilt.

Naturapolis

Een naturapolis keert in principe uit in diensten en goederen die de verzekering levert. Heeft u andere wensen en wilt u geen standaard rouwauto of kopje koffie na afloop?  Dat moet u bij betalen en dat kan behoorlijk oplopen. Wat veel mensen niet weten (de kleine lettertjes) is dat je gewoon een bedrag kan laten uitkeren en zelf bepalen waar je het aan uitgeeft.  

 

Kapitaalverzekering

Bij een kapitaalverzekering krijgen de nabestaanden een bedrag uitgekeerd waarmee zij de uitvaart naar eigen wens kunnen vormgeven. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartbegeleider.

 

Klein budget?

Ook bij een klein budget kunnen wij u helpen om samen een persoonlijk afscheid te organiseren. Veel geld maakt een afscheid niet per se mooier, creativiteit en liefde wel. Graag helpen wij u bij het zoeken naar creatieve oplossingen om de kosten laag te houden. 

Naturapolis
Kapitaalverzekering
Klein budget
bottom of page