top of page
Mousserende wijn
Ervaringen

Ervaringen

IMG_0596_edited.png
8023AE40-E731-44D1-BAF2-93C645C88FC6.JPG
rouwauto rose.jpg

'Met creativiteit en originaliteit en verfijnde zorg voor details. Peter weet op onnavolgbare wijze connectie te maken met de aanwezigen. De keuze van de rouwwagen kon niet toepasselijker.

Jessica, april 2022

Videobewerkingsstation

'Het is nog mooier geworden dan ik had gedacht. Alle details klopten. Wat heb je dit in een record tijd weten te regelen. De foto's hoefde van mij niet, maar ik ben zo blij dat ik het toch gedaan heb. Net als de live muziek van Joost. Prachtig.

Bedankt Peter. 

Esther, juni 2022

IMG_0631.HEIC

'Beste Peter, 

Ik wil je zeggen dat ik je eeuwig dankbaar ben hoe je het allemaal hebt geregeld. Pricies zoals mijn lief het wilde. Fijn dat je de uitvaart hebt overgenomen van de Dela.

Valentijn, juni 2022

78EFEF8B-D334-4B13-9836-13B17D1F5D05.JPG

'Mijn God! Echt prachtig, Peter. Die film die je hebt gemaakt raakt behoorlijk. Geen enkel toevoeging verder. Zeer onder de indruk van je werk.

Pieter, februari 2022

'Was echt prachtig vrijdag de uitvaart van mijn moeder. Super gedaan hoor. De film, je toespraak en ga zo maar door. Omdat het voor mij ook de eerste keer was ben ik helemaal op jou afgegaan. Was er fijn, een waardig afscheid.

Michel, mei 2022

'Ik ben aanwezig geweest bij een afscheid, geleid door Peter van Bokhorst. Ik vond het een privilege. Sterk invoelend, met een lach, een traan en bijzonder veel aandacht en zorg voor de rouwende. 

Cleo, april 2022

Crematie rose kist.jpg

'Na een verschrikkelijke ervaring met een andere uitvaartverzorger, heeft Peter ervoor gezorgd dat Solaire een afscheid heeft gekregen zoals zij en wij het voor ogen hadden. Alles was even prachtig en respectvol. We zijn Peter zeer dankbaar.'

René, november 2021

AC_Kist Ger.JPG

'Eigentijds, respectvol en gelukkig ook met ruimte voor humor. Peter luisterde goed naar onze wensen en gaf veel ruimte voor eigen invulling. Onbegrijpelijk dat hij met zo weinig input van onze kant, zo'n afscheid heeft gerealiseerd.'

Esther, november 2021

Strand afscheid.jpg

'Peter geeft warme, persoonlijke begeleiding. Hij legt echt contact, is rustig en begripvol en regelt alles. Hij straalt vertrouwen uit. Zijn ervaring als regisseur zie je in alles terug. De asverstrooiing op het wad was indrukwekkend.'

Hendrik, september 2021

bottom of page